Aanleg en onderhoud van rioleringen in woningen en bedrijfspanden

Bouwmeester Installatietechniek legt optimaal werkende riolering aan in woningen en bedrijfspanden. Dit voorkomt lekkages, verstoppingen en stankoverlast.

Fouten bij aanleg riolering pas vaak laat zichtbaar

Problemen met rioleringen zijn vaak al ontstaan bij het aanleggen van de riolering. Afsluitingen zijn niet goed gedicht of de ondergrond is niet gecontroleerd op mogelijke verzakkingen. Ook wordt er bij de aanleg wel eens te weinig rekening gehouden met de beluchting. Soms worden deze aanlegfouten pas jaren later ontdekt. Rioleringen liggen niet in het zicht en een kleine lekkage is daardoor niet meteen zichtbaar.

Vakmensen Bouwmeester Installatietechniek werken nauwkeurig

Bij Bouwmeester Installatietechniek zijn we ons daar goed van bewust. Omdat we veel waarde hechten aan langdurige verbintenissen met onze opdrachtgevers, werken wij altijd erg nauwkeurig. Dit geldt zeker ook bij de aanleg en renovatie van rioleringen. Op het gebied van rioleringen werken we op nieuwbouwprojecten, renovatie- en verbouwingsprojecten en verrichten we onderhoud.

Riolering van topproducten

Bij de aanleg van rioleringen maakt Bouwmeester Installatietechniek alleen gebruik van kwalitatief uitstekende materialen. Dit geldt niet alleen voor de buizen, maar ook voor de verbindingsstukken en lijmen om de pvc-buizen aan elkaar te monteren.

Reparatie van rioleringen en afvoeren

Wanneer u rioleringsproblemen hebt, lost Bouwmeester Installatietechniek dit voor u op. Dit geldt voor lekkages, maar ook voor verstoppingen of bij stankoverlast. Bouwmeester Intallatietechniek heeft hiervoor alle gereedschappen in huis, evenals vakkundige medewerkers.

Rioolinspectie door Bouwmeester

Als u het idee heeft dat er iets mis is met uw riolering of afvoer, dan kunnen onze vakmensen dit oplossen.