Aanleg installaties en leidingwerk in nieuwbouw door Bouwmeester Installatietechniek Zwolle BV

In opdracht van diverse aannemers verzorgt Bouwmeester Installatietechniek Zwolle de aanleg van alle installaties en het leidingwerk in nieuwbouwwoningen en -bedrijfspanden.

Door Bouwmeester Installatiewerk Zwolle in te schakelen voor al het leidingwerk en alle installaties, bent u als opdrachtgever verzekerd van een goede planning en uitvoering.

Geen wachttijd door samenwerking

Onze specialisten werken samen en helpen elkaar. Hierdoor hoeven ze niet op elkaar te wachten. Bouwmeester Installatietechniek maakt daardoor effectief gebruik van de volledige werkdagen. Dit zorgt ervoor dat we elke opdracht vlot opleveren.

Aanleg van al het leidingwerk in één keer

Als installateur in de nieuwbouw werken we graag per ruimte. Door het leidingwerk voor gas, water, elektrisch, riolering en ventilatie in één keer af te ronden, kan de timmerman aan de slag met de wanden. Hierna kan de afwerking plaatsvinden door bijvoorbeeld de tegelzetter of de stucadoor. Door deze manier van werken, hoeven er weinig vakmensen tegelijkertijd aan de slag in dezelfde ruimte.

Bouwmeester Installatietechniek legt ook klimaatinstallaties aan

Behalve het loodgieterswerk, zoals verwarming, waterleiding, riolering en het dak- en zinkwerk, installeren wij op nieuwbouwprojecten ook klimaatinstallaties.

Flexibele uitbreiding team bij grotere projecten

Bij grote projecten versterken we ons team van gediplomeerde monteurs met ervaren installateurs. Onze opdrachtgever houdt één aanspreekpunt.

Ook rechtstreeks inzetbaar door particulier

Hoewel Bouwmeester Installatietechniek Zwolle bij nieuwbouwprojecten meestal in opdracht van een hoofdaannemer werkt, kunt u met uw nieuwbouwplannen voor een woning of bedrijfspand ook rechtstreeks bij ons terecht. We maken vrijblijvend een offerte voor de aanleg en installatie van het leidingwerk en alle gebouwgebonden installaties in uw woning of bedrijfspand.

Zoekt u een efficiënte en deskundige installateur voor nieuwbouw?