Loodgieter uit Zwolle met actuele vakkennis

Onze monteurs zijn breed opgeleide loodgieters, met verstand van gas, water, rioleringen en dak- en zinkwerk. Onze traditionele kennis van leidingwerk en installaties hebben we uitgebreid met alle actuele ontwikkelingen.

We zijn op de hoogte van de nieuwste systemen en technieken en kunnen u adviseren over duurzame en veilige oplossingen voor onder meer klimaatbeheersing en legionellapreventie. 

Loodgieter voor nieuwbouw, bij verbouw en onderhoud

Efficiënt en nauwkeurig leggen wij alle gastechnische en watertechnische installaties aan in nieuwbouw- en bestaande panden. Door het inschakelen van Bouwmeester Installatietechniek Zwolle, bent u ervan verzekerd dat alle installaties en het leidingwerk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Erkend gastechnisch en watertechnisch installateur door Sterkin 

Als bedrijf is Bouwmeester Installatietechniek erkend door Sterkin. Dit betekent dat we voldoen aan de erkenningsregels, op het gebied van onder meer kennis, opleidingseisen en gereedschapsnormen. Al onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s en certificaten om installaties en leidingwerk aan te leggen en te onderhouden. Het gaat hierbij om verwarmingsinstallaties, gasinstallaties, waterinstallaties en rioleringen. Daarnaast hebben we vakmensen in huis voor dak- en zinkwerk.

Zoekt u een efficiënte en deskundige loodgieter?