Over Bouwmeester Installatietechniek Zwolle BV

Installatiebedrijf Bouwmeester is al sinds de jaren ’50 een bekende naam in de regio Zwolle. Begonnen in Hattem werkt Bouwmeester sinds 2002 vanuit Zwolle.

Vanaf 1 januari 2013 leidt Robert Vernooij het bedrijf samen met zijn vader Arie. Samen doen zij de projectvoorbereiding. Twee parttime medewerksters ondersteunen daarbij op administratief gebied.

Vast team van gediplomeerde en ervaren servicemonteurs

Het team van vakmensen bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle bestaat - naast Robert - uit vijf medewerkers. Zij zijn allen in het bezit van het diploma eerste monteur, servicemonteur of servicetechnicus. Al onze installateurs beschikken o.a over VCA , CV OKE certificaat en het certificaat Veilig werken op hoogte. Daarnaast hebben meerdere van onze monteurs VCA+ voor leidinggevenden. 

Scholing voor ervaren team van installateurs

We vinden het belangrijk om het vakmanschap binnen het bedrijf verder uit te breiden en te blijven voldoen aan de hoogste veiligheids- en duurzaamheidseisen. Jaarlijks volgen alle medewerkers minimaal vijf scholingsdagen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste eisen en mogelijkheden op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Actief in nieuwbouw, renovatie en service

Onze vakkennis passen we toe in de nieuwbouw, bij verbouwingen en als servicemonteurs.  U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen en onderhouden van waterleidingen, gasleidingen en dak- en zinkwerk

Erkend installateur door Uneto-VNI en Sterkin

Als installateur zijn we ons bewust van de risico’s van verwarmings-, gas- en waterinstallaties. Denk aan koolmonoxidevergiftiging, brand of legionellabesmettingen. Mede hierom zijn we aangesloten bij overkoepelende organisaties, zoals Uneto-VNI en Sterkin. Deze organisaties zorgen dat wij op de hoogte blijven van alle technische ontwikkelingen en de regel- en wetgeving. Ook controleren zij met regelmaat of wij - nog steeds - voldoen aan hun erkenningsregelingen.

Kies voor de ervaring en kennis van de erkend installateur