waarom kiezen voor bouwmeester?

Aanleg installaties en leidingwerk in nieuwbouw door Bouwmeester Installatietechniek Zwolle BV

In opdracht van diverse aannemers verzorgt Bouwmeester Installatietechniek Zwolle de aanleg van alle installaties en het leidingwerk in nieuwbouwwoningen en -bedrijfspanden.
Door Bouwmeester Installatiewerk Zwolle bent u als opdrachtgever verzekerd van een goede planning en uitvoering.  Schakel ons in voor al het leidingwerk en alle installaties.

Geen wachttijd door samenwerking

Onze specialisten werken samen en helpen elkaar. Hierdoor hoeven ze niet op elkaar te wachten. Bouwmeester Installatietechniek maakt daardoor effectief gebruik van de volledige werkdagen. Dit zorgt ervoor dat we elke opdracht vlot opleveren.

Bouwmeester legt ook klimaatinstallaties aan

Bij ons gaan we verder dan de traditionele taken. Naast loodgieterswerk zoals verwarming, waterleidingen, riolering en dak- en zinkwerk, zijn we gespecialiseerd in het installeren van klimaatinstallaties op nieuwbouwprojecten.

Flexibele uitbreiding team bij grotere projecten

Bij grote projecten bundelen we onze krachten door ons team van bekwame monteurs te versterken met ervaren installateurs. Voor onze opdrachtgever betekent dit één centraal aanspreekpunt, waardoor de communicatie soepel verloopt.

Aanleg van al het leidingwerk in één keer

Als installateur in de nieuwbouw werken we graag per ruimte. Door het leidingwerk voor gas, water, elektrisch, riolering en ventilatie in één keer af te ronden, kan de timmerman aan de slag met de wanden. Hierna kan de afwerking plaatsvinden door bijvoorbeeld de tegelzetter of de stucadoor. Door deze manier van werken, hoeven er weinig vakmensen tegelijkertijd aan de slag in dezelfde ruimte.

Ook rechtstreeks inzetbaar door particulier

Hoewel Bouwmeester Installatietechniek Zwolle bij nieuwbouwprojecten meestal in opdracht van een hoofdaannemer werkt, kunt u met uw nieuwbouwplannen voor een woning of bedrijfspand ook rechtstreeks bij ons terecht. We maken vrijblijvend een offerte voor de aanleg en installatie van het leidingwerk en alle gebouwgebonden installaties in uw woning of bedrijfspand.

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouwgebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Persoonlijke contact
Lees verder
Persoonlijke contact
Lees verder
Persoonlijke contact
Lees verder
Persoonlijke contact
Lees verder
Persoonlijke contact
Lees verder
Projecten waar we trots op zijn

Aanleg installaties en leidingwerk in nieuwbouw door Bouwmeester Installatietechniek Zwolle BV

Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer