Bouwmeester Installatietechniek

Uw vertrouwde partner in installatietechniek

Wij zijn Bouwmeester Installatietechniek in de regio Zwolle!

Onze geschiedenis gaat terug naar de jaren ‘50, waar wij in Hattem zijn begonnen. Vanaf 2002 werken wij vanuit Zwolle, ons bedrijf is al die tijd een bekende naam in de regio gebleven.

Sinds 1 januari 2013 wordt het bedrijf geleid door Robert Vernooij en zijn vader Arie. Samen vormen zij een gedreven duo dat verantwoordelijk is voor de projectvoorbereiding. Het team wordt door twee parttime medewerkers ondersteund op administratief gebied.

gediplomeerde en ervaren monteurs & servicemonteurs

Onze mensen

Bij Bouwmeester hebben we een vast team van gediplomeerde en ervaren monteurs en servicemonteurs. Onze medewerkers hebben diverse vaardigheden en zijn breed inzetbaar. Het team van installateurs bestaat naast Robert uit 14 andere ervaren en gediplomeerde monteursStuk voor stuk hebben ze diploma’s als eerste monteur, servicemonteur of servicetechnicus. Bovendien beschikken ze allemaal over belangrijke certificeringen, waaronder VCA, CO certificering, veiligheidsladder en stek. Meerdere van onze monteurs zijn zelfs VCA+ gecertificeerd.

Groei en ontwikkeling

Wij hechten veel waarde aan voortdurende groei en ontwikkeling

Daarom doen we ons best om bij te blijven met de nieuwste veiligheids- en duurzaamheidseisen. Zo zorgen we ervoor dat al onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om cursussen of opleidingen te volgen. Op deze manier blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste eisen en mogelijkheden op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

De experts in installaties

Veiligheid boven alles!

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit