“De sleutel van deze samenwerking ligt in het vertrouwen”

Het begon allemaal in 2021, toen Martijn ons leerde kennen door een familielid dat met hen samenwerkte bij de bouw van een nieuwe woning. Sinds die tijd is de relatie blijven groeien, gesteund door een reeks succesvolle projecten.

Ramaker Bouw en Bouwmeester Installatietechniek hebben in Zwolle en Lemelerveld samen twee woningen en drie verbouwingen met succes voltooid. “De sleutel van deze samenwerking ligt in het vertrouwen”, geeft Martijn aan. “Het is de ervaring en betrouwbaarheid die het verschil maken”, voegt hij eraan toe. De betrokkenheid van Bouwmeester Installatietechniek en Ramaker Bouw is duidelijk voelbaar in elk aspect van het werk, van A tot Z.

De openheid tussen Ramaker Bouw en Bouwmeester Installatietechniek is opvallend, er is namelijk ruimte voor uitgebreide feedback en evaluatie. Hoewel er soms een verschil is in perceptie. “Maar”, voegt Martijn eraan toe: “Dat is het mooie ervan, we kunnen zeggen waar het op staat tegen elkaar zonder dat er enige wrijving ontstaat.” Dit resulteert in een soepele samenwerking tussen deze partijen.

“Een opmerkelijke eigenschap van deze samenwerking is het vermogen van Bouwmeester om actief met hun partners mee te denken”, vertelt Martijn. “Ze houden niet alleen vast aan strakke planningen, maar zijn ook flexibel en proactief in het oplossen van eventuele obstakels”, voegt hij eraan toe.

Wat deze samenwerking echt onderscheidt, is de goede communicatie. Ramaker Bouw en Bouwmeester komen regelmatig samen, niet alleen om successen te vieren, maar ook om te reflecteren op eventuele uitdagingen. Hierin schuilt de kracht van een partnerschap dat niet alleen gebaseerd is op resultaten, maar ook op voortdurende verbetering en groei.

Wij danken Martijn en het gehele team van Ramaker Bouw voor deze mooie recensie, professionaliteit en de goede samenwerking. We kijken ernaar uit om gezamenlijk nog meer projecten op te pakken en ons succesvolle partnerschap voort te zetten.