“Wat ons meteen aansprak, was niet alleen de Zwolse afkomst van dit bedrijf, maar vooral hun vermogen om onze visie tot leven te brengen”

De samenwerking tussen Arka-Bouw en Bouwmeester Installatietechniek begon enkele jaren geleden: “Wat ons meteen aansprak, was niet alleen de Zwolse afkomst van dit bedrijf, maar vooral hun vermogen om onze visie tot leven te brengen”, legt Harmen uit. “Als een bedrijf van ongeveer tien mensen, waarderen wij dit aan Bouwmeester” vertelt hij verder. Inmiddels een aantal jaren verder zijn Arka-Bouw en wij, Bouwmeester Installatietechniek, integraal onderdeel van elkaar.

“Wat deze samenwerking zo positief maakt voor Arka-Bouw is de kennis, expertise en het vermogen om naar elkaar te luisteren én om deze wensen om te zetten in tastbare resultaten, geeft Harmen aan. “Of het nu gaat om het afstemmen van klantbehoeften, het regelen van elektra, of het implementeren van warmtepompen, Arka-Bouw en Bouwmeester Installatietechniek begrijpen elkaar”, aldus Harmen.

Wat de kracht is van deze samenwerking, is de open communicatie en het begrip tussen de teams: “Er is dagelijks overleg en afstemming en de teams zijn altijd beschikbaar als er behoefte is voor vragen en behoeften”, vertelt Harmen. Deze openheid maakt niet alleen het oplossen van problemen makkelijker, maar creëert ook een sfeer van vertrouwen in de samenwerking.

Bij nieuwe projecten van Arka-Bouw wordt Bouwmeester gelijk betrokken: “Ze begrijpen het belang van vakmanschap en het nakomen van afspraken, ze leveren vakwerk en zijn klantvriendelijk”, legt Harmen uit.

“Bovendien waarderen we de goede sfeer binnen het team van Bouwmeester, ze organiseren regelmatig uitjes en activiteiten”, vertelt hij verder. Volgens Harmen heeft Bouwmeester alles goed draaiende, dat merkt Arka-Bouw in elke opdracht.

Wij van Bouwmeester beschouwen Arka-Bouw als een waardevolle partner. We zijn trots op onze samenwerking en willen hun bedanken in het vertrouwen dat ze in ons hebben. Wij kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking.