“Wij zitten met een probleem, zij komen met een idee om dat op te lossen en na twee minuten overleg gaan we dat uitvoeren, gewoon erg praktisch”

De samenwerking tussen Bouwmeester en BaiYok gaat terug naar het jaar 2009. Paul vertelt: “We kwamen eigenlijk bij Bouwmeester via aannemersbedrijf Eikenaar. Zij werkten altijd samen met Bouwmeester en als dat naar tevredenheid is zet je die samenwerking voort”. Al deze tijd is BaiYok gewaardeerd klant van ons. Een waardevolle partner waar wij de installatiebehoefte vervullen. “Een langdurige samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en efficiëntie”, voegt Paul toe.

Als een restaurant dat altijd open is in het weekend en avond, ervaart BaiYok de uitdagingen van de horeca-industrie op elk uur van de dag. Dat is waar wij voor hun in klaar willen staan. “Het vermogen van Bouwmeester om snel te handelen, zelfs buiten kantooruren, biedt ons de gemoedsrust om te blijven functioneren, ongeacht het tijdstip, dat is gewoon heel fijn” vertelt Paul. Verder geeft Paul aan dat de samenwerking altijd praktisch verloopt: “Wij zitten met een probleem, zij komen met een idee om dat op te lossen en na twee minuten overleg gaan we dat uitvoeren, gewoon erg praktisch” geeft hij hierbij aan.

Wat de samenwerking tussen BaiYok en Bouwmeester uniek maakt is de open communicatie en het begrip tussen beide partijen. “Of het nu gaat om het bespreken van offertes in detail, het oplossen van complexe vraagstukken met betrekking tot warmte-installaties, of simpelweg het bieden van duidelijke en begrijpelijke uitleg door vakmensen op de werkvloer – Bouwmeester staat garant voor eersteklas service en vakkundig advies” geeft Paul aan. Voor BaiYok betekent de aanwezigheid van Bouwmeester Installatietechniek Zwolle gemoedsrust. Wetende dat er altijd een team van experts klaarstaat om te helpen, stelt BaiYok in staat om te focussen op wat ze het beste doen: hun gasten betoveren met heerlijke Thaise gerechten.

Wij van Bouwmeester beschouwen BaiYok niet alleen als een klant, maar als een waardevolle partner. We zijn trots op de 14-jarige samenwerking met BaiYok en willen hen bedanken in het vertrouwen dat ze in ons hebben.