waarom kiezen voor bouwmeester?

Klimaatsysteem voor verwarmen en verkoelen

Het aanleggen van een klimaatsysteem wordt steeds belangrijker. Dit komt doordat woningen en bedrijfspanden steeds beter worden geïsoleerd. De natuurlijke luchtverversing in panden verdwijnt hierdoor. Bouwmeester Installatietechniek installeert diverse soorten klimaatsystemen.

Constante temperatuur per ruimte

Met een klimaatsysteem kunt u per ruimte een constante temperatuur instellen. Deze klimaatsystemen zijn bijvoorbeeld een airconditioning, een warmtepompsysteem of een warmte terugwin installatie (WTW).

Airconditioning houdt het koel

Een airconditioning zorgt niet alleen voor koelte, maar houdt ook de luchtvochtigheid binnen op orde. Bij de installatie zorgen we voor voldoende capaciteit van het klimaatsysteem, zodat het systeem daadwerkelijk zorgt voor een betere woon- en werkomgeving.

Duurzaam verwarmen met warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u uw pand of woning verwarmen en verkoelen, op een duurzame manier. Eén van de mogelijkheden is om warmte uit grondwater te halen door middel van een warmtepomp. Dit kan uit een gesloten of open bron. Het is echter ook mogelijk om met een warmtepomp warmte uit de lucht te halen.

Warmte terugwin installaties (WTW)

Een WTW zuigt koude lucht aan van buiten, verwarmt dit en verspreidt dit door de woning. De afzuigpunten trekken de lucht weer uit de woning en leiden het via de WTW-installatie weer naar buiten. De WTW haalt de warmte uit de lucht die van binnen komt en benut dit weer om nieuwe lucht op te warmen. Een WTW-installatie zorgt hierdoor voor altijd verse lucht en voor een lekker warme binnenomgeving.

Ventilatie noodzakelijk voor goed binnenklimaat

Een slecht geventileerde ruimte is een ruimte met vaak een hogere CO2-waarde. Daarom is het bij het aanleggen van ventilatiesystemen ook van belang om een goede ventilatieberekening te maken. Aan de hand daarvan leggen wij een goed werkende installatie aan. Klimaatsystemen en ventilatiesystemen werken het beste als zij regelmatig worden gereinigd. Dit kan bij Bouwmeester Installatietechniek!

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer