Waarom kiezen voor Bouwmeester?

Aanleg installaties en leidingwerk in nieuwbouw door Bouwmeester installatie techniek Zwolle BV

Als expert in het aanleggen van complete installaties in zowel woningen als bedrijfspanden, bieden wij hoogwaardige diensten die zorgen voor een betrouwbare en efficiënte watervoorziening. Met onze ervaring en vakmanschap staan wij garant voor duurzame oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen. Ontdek vandaag nog hoe wij uw waterleidingproject tot een succes kunnen maken.

Geen wachttijd door samenwerking

Onze specialisten werken samen en helpen elkaar. Hierdoor hoeven ze niet op elkaar te wachten. Bouwmeester Installatietechniek maakt daardoor effectief gebruik van de volledige werkdagen. Dit zorgt ervoor dat we elke opdracht vlot opleveren.

Bouwmeester legt ook klimaatinstallaties aan

Bij ons gaan we verder dan de traditionele taken. Naast loodgieterswerk zoals verwarming, waterleidingen, riolering en dak- en zinkwerk, zijn we gespecialiseerd in het installeren van klimaatinstallaties op nieuwbouwprojecten.

Flexibele uitbreiding team bij grotere projecten

Om ook grotere projecten op te pakken slaan wij indien nodig de handen ineen met externe partijen. Zo wordt ons team van bekwame monteurs aangevuld met ervaren installateurs. Uiteindelijk blijven wij het centrale aanspreekpunt voor onze opdrachtgever, waardoor de communicatie vlot verloopt.

Aanleg van al het leidingwerk in één keer

Als installateur in de nieuwbouw, werken we graag per ruimte. Door het leidingwerk voor gas, water, elektrisch, riolering en ventilatie in één keer af te ronden, kan de timmerman aan de slag met de wanden. Hierna kan de afwerking plaatsvinden door bijvoorbeeld de tegelzetter of de stucadoor. Door deze manier van werken, hoeven er weinig vakmensen tegelijkertijd aan de slag in dezelfde ruimte.

Ook rechtstreeks inzetbaar door particulier

Hoewel Bouwmeester Installatietechniek Zwolle bij nieuwbouwprojecten meestal in opdracht van een hoofdaannemer werkt, kunt u met uw nieuwbouwplannen voor een woning of bedrijfspand ook rechtstreeks bij ons terecht. We maken vrijblijvend een offerte voor de aanleg en installatie van het leidingwerk en alle gebouwgebonden installaties in uw woning of bedrijfspand.

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouwgebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer