waarom kiezen voor bouwmeester?

Platte daken en zinkwerk aanleggen en renoveren

Met ons dak- en zinkwerk tonen we ons vakmanschap. Goede installatie en inspectie voorkomt namelijk toekomstige lekkages bij platte daken. Bij puntdaken vindt lekkage het meest plaats door overstromende dakgoten. Bouwmeester Installatietechniek heeft gediplomeerde vakmensen in huis voor het bedekken van platte daken en het aanleggen van zinken dakgoten.

Dakbedekking over bestaande laag

Platte daken bedekken we met bitumen of EPDM. Voordat we een prijsopgave doen, komen we het dak inspecteren, om een juiste inschatting te maken. Lekkage? Bel ons: wij lossen het snel en vakkundig voor u op.

Nieuwe platte daken met isolatie

Bij nieuwbouw brengen we op platte daken niet alleen de dakbedekking aan, maar ook de isolatie. Afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde bepalen we het juiste isolatiemateriaal. Vanzelfsprekend werken we met de meest hoogwaardige materialen. We voorkomen warmtelekken door het nauwkeurig afhechten van alle naden met isolatietape en het aanbrengen van damp-remmende folie.

Dakgoten

Zinken dakgoten zorgen niet alleen voor een goede en duurzame afwatering, maar geven woningen en bedrijfspanden vaak een extra mooie uitstraling. Overlopende goten ontstaan meestal doordat er bladeren of ander vuil in de goten blijft liggen. Platte daken raken beschadigd doordat er bijvoorbeeld takken op vallen. Reinig daarom geregeld uw goten en platte daken.

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer