Waarom kiezen voor Bouwmeester?

Inspectie en service op gebouwgebonden installaties

Gebouwgebonden installaties hebben regelmatig een servicebeurt of inspectie nodig. De installaties blijven daardoor veilig en goed werken. Bouwmeester Installatietechniek verzorgt deze service en het onderhoud van alle gebouwgebonden installaties voor bedrijven en particulieren in de regio Zwolle.

24-uurs service bij storingen in installaties

Wij begrijpen dat problemen zich niet houden aan kantoortijden. Daarom staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar met onze dienstverlening. Of het nu midden in de nacht is of tijdens het weekend, u kunt altijd op ons rekenen, wij staan paraat.

Automatische melding voor servicebeurt op installaties

Wanneer u een servicecontract met ons afsluit, houden we in de gaten wanneer het tijd is voor een servicebeurt of controle. We nemen dan contact met u op voor een afspraak. Hierdoor mist u nooit een servicebeurt. Zeker voor bedrijven kan dit belangrijk zijn, in verband met verzekeringen en arbo-wetgeving.

Service- en onderhoudscontract voor gebouwgebonden installaties

Voor service en onderhoud kunt u een overeenkomst afsluiten met ons. Elke overeenkomst is voor ons maatwerk. We kijken welke gebouwgebonden installaties u hebt in uw pand. Op basis daarvan maken we een serviceplan. Dit serviceplan omvat bijvoorbeeld de verwarmingsinstallaties, klimaatsystemen en keerkleppen in de waterleiding

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer