waarom kiezen voor bouwmeester?

Bespaar energie met Bouwmeester installatie techniek Zwolle BV

Het verwarmen van ruimten en van water is de grootste energieverbruiker voor particulieren en op kantoren. Bouwmeester Installatietechniek Zwolle helpt bij het besparen op energie. We leggen het leidingwerk voor verwarmingsystemen zo efficiënt mogelijk aan. Ook helpen we de juiste hoogrendements cv-ketel, zonneboiler of warmtepomp te kiezen én installeren.

Keuze van installatie invloed op duurzaamheid

Een hoogrendementsketel levert meer energie (warmte) op dan het aan energie kost om deze warmte op te wekken. Nog duurzamere opties zijn het verwarmen via een warmtepomp of een zonneboiler. Een warmtepomp haalt warmte van buiten, uit de grond, het grondwater of de lucht, om daarmee de woning te verwarmen. Een zonneboiler is gekoppeld aan zonnepanelen.

Verwarmen via radiatoren of vloer- en wandverwarming

Afhankelijk van de ruimte en het gebruik kunt u kiezen voor radiatoren, vloerverwarming of wandverwarming. Vloer- of wandverwarming kunt u ook combineren met enkele radiatoren, een gas- of houtkachel. Daarnaast biedt de optie van een warmtepomp een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingsmethoden.

Onderhoud van verwarmingsinstallaties

Het is van belang om verwarmingsinstallaties, zoals cv-ketels, zonneboilers en warmtepompen periodiek te laten inspecteren. Deze controles voorkomen dat de ketel kapot gaat, maar garanderen vooral de veiligheid. Bouwmeester Installatietechniek Zwolle doet dit voor diverse bedrijven en particulieren. Dit kan op basis van een servicecontract.

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer