waarom kiezen voor bouwmeester?

Aanleg en onderhoud van rioleringen in woningen en bedrijfspanden

Bouwmeester Installatietechniek legt optimaal werkende riolering aan in woningen en bedrijfspanden. Dit voorkomt lekkages, verstoppingen en stankoverlast.

Vakmensen Bouwmeester Installatietechniek werken nauwkeurig

Omdat we veel waarde hechten aan langdurige verbintenissen met onze opdrachtgevers, werken wij altijd nauwkeurig. Dit geldt ook bij de aanleg en renovatie van rioleringen. Op het gebied van rioleringen werken we op nieuwbouwprojecten, renovatie- en verbouwingsprojecten en verrichten we onderhoud.

FOUTEN BIJ AANLEG RIOLERING PAS VAAK LAAT ZICHTBAAR

Problemen met rioleringen zijn vaak al ontstaan bij het aanleggen van de riolering. Ook wordt er bij de aanleg soms te weinig rekening gehouden met de beluchting. Soms worden deze aanlegfouten jaren later ontdekt. Rioleringen liggen niet in het zicht en een kleine lekkage is daardoor niet meteen zichtbaar.

Riolering van topproducten

Bij de aanleg van rioleringen maakt Bouwmeester Installatietechniek alleen gebruik van kwalitatief uitstekende materialen. Dit geldt niet alleen voor de buizen, maar ook voor de verbindingsstukken en lijmen om de pvc-buizen aan elkaar te monteren. Als u het idee heeft dat er iets mis is met uw riolering of afvoer, dan kunnen onze vakmensen dit oplossen.

Reparatie van rioleringen en afvoeren

Wanneer u rioleringsproblemen hebt, lost Bouwmeester Installatietechniek dit voor u op. Dit geldt voor lekkages, maar ook voor verstoppingen of bij stankoverlast. Bouwmeester Installatietechniek heeft hiervoor alle gereedschappen in huis, evenals vakkundige medewerkers.

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouwgebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer