waarom kiezen voor bouwmeester?

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle BV is uw Installateur voor renovatie en verbouwing

Of het nu om grote renovatieprojecten gaat of om het verbouwen van één badkamer, bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle bent u aan het goede adres. Onze ervaren en gediplomeerde loodgieters verleggen en vernieuwen al het leidingwerk.

Samenwerking met aannemers bij verbouwingen

Bij verbouwingen en renovaties werken we vaak samen met vakkundige bouwbedrijven of aannemers uit de regio Zwolle. Zij nemen de bouwkundige zaken voor hun rekening, wij alle installatietechniek. In sommige gevallen huren de aannemers ons in, in andere gevallen werken we rechtstreeks in opdracht van de opdrachtgever.

Totaalinstallateur voor alle aanpassingen in loodgieterswerk

Ons voordeel is dat wij kennis hebben van gas, water, riolering, sanitair en klimaatsystemen. Hierdoor kunnen we efficiënt werken. Onze specialisten helpen elkaar, waardoor er per ruimte zo weinig mogelijk mensen gelijktijdig aanwezig hoeven te zijn. We lopen elkaar niet in de weg en werken netjes en nauwkeurig in elke ruimte.

Uitsluitend ervaren installateurs

Bij grote renovatie- of verbouwprojecten breiden we ons vast team aan monteurs uit met ervaren vakmensen. Onze opdrachtgever houdt één contactpersoon. Bent u van plan te verbouwen? Neem contact met ons op!

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer