Waarom kiezen voor Bouwmeester?

Sanitair voor sporthallen, woningen en bedrijfspanden

Of het nu gaat om een toiletpot, wastafelmeubel of luxe inbouwdouche, Bouwmeester Installatietechniek Zwolle helpt u bij het maken van de beste keuzes én monteert het gekozen sanitair. Naast het monteren van sanitair in woningen en bedrijfspanden, doet Bouwmeester Installatietechniek Zwolle dit ook vaak in sporthallen, verzorgingstehuizen en andere locaties met grotere douchegelegenheden en toiletgroepen.

Nieuw sanitair in woningen door bouwmeester

Een nieuwe badkamer of toilet zorgt voor meer woongenot. Onze monteurs begrijpen dat en werken altijd netjes in uw woning. Door onze nauwkeurige afwerking van douches, wastafels, afvoerputjes en toiletpotten, kunt u genieten van uw nieuwe of verbouwde badkamer of toilet.

Sanitair in combinatie met waterleiding en verwarming

Het plaatsen van sanitair is voor ons vaak het slotstuk van een groter project. In veel gevallen hebben we ook de waterleiding, de riolering en verwarming aangelegd in de ruimte. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij het realiseren of renoveren van een badkamer.

Vakkundig en efficiënt monteren van sanitair

In opdracht van aannemers monteren we ook sanitair op (grote) nieuwbouwprojecten. Ons doel is een efficiënte aanvoer van sanitair te verzorgen, waardoor we vlot door kunnen werken op locatie. Hierdoor waarborgen we een vlotte voortgang van het project en een en tijdige oplevering van het sanitair.

Automatische doorspoelsystemen in sporthallen

Douches in sporthallen en zwembaden zijn risicovolle locaties voor legionella. De douches die wij op dit soort locaties aanleggen, kunnen we voorzien van een automatisch doorspoelsysteem. Zo blijft water nooit te lang stilstaan in het leidingwerk en wordt groei van legionella voorkomen.

Wij zijn bouwmeester

Bij bouwmeester weet
je dat je goed zit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Expertises

Installateur voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle werkt vooral in de regio Zwolle in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. We werken in de nieuwbouw en in bestaande panden. Daarnaast verzorgen we ook het periodiek onderhoud van gebouw gebonden installaties.

Bouwmeester voor alle loodgieterwerkzaamheden

Van oudsher kunt u bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, op het gebied van waterleiding, verwarming, sanitair, riolering en dak- en zinkwerk. Voor een duurzaam woon- en werkklimaat leggen we daarnaast complete klimaatsystemen aan.

Heeft u vragen voor ons?

Zoekt u een betrouwbare, duurzame installateur in de regio Zwolle?

ari3
Schermafbeelding 2024-04-19 123740
47 woningen: het Buyten – Fase 1, Wijthmen
Een schitterend project in Wijthem: bouw van 47 woningen.
Bekijk meer
PHOTO-2024-01-18-11-54-27
Woning gemeente Zwolle
Complete restyle van een woning
Bekijk meer
PHOTO-2023-10-04-12-24-20
Verduurzaming woning Dalfsen
Een duurzame woning in Dalfsen met het ombouwen van het cv-systeem naar een hybride opstelling!
Bekijk meer