Platte daken en zinkwerk aanleggen en renoveren

Met ons dak- en zinkwerk tonen we ons vakmanschap. Goede installatie en inspectie voorkomt namelijk toekomstige lekkages bij platte daken. Bij puntdaken vindt lekkage het meest plaats door overstromende dakgoten.

Bouwmeester Installatietechniek heeft gediplomeerde vakmensen in huis voor het bedekken van platte daken en het aanleggen van zinken dakgoten.

Dakbedekking over bestaande laag

Platte daken bedekken we met bitumen of EPDM. Bij bestaande bouw kunnen we dit aanleggen over de bestaande dakbedekking. Dit hangt wel af van de staat van het bestaande dak en de dikte van de dakbedekking die er al op ligt. Voordat we een prijsopgave doen, komen we het dak inspecteren, om de juiste inschatting te maken.

Nieuwe platte daken met isolatie

Bij nieuwbouw brengen we op platte daken niet alleen de dakbedekking aan, maar ook de isolatie. Afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde bepalen we het juiste isolatiemateriaal. Vanzelfsprekend werken we met de meest hoogwaardige materialen. We voorkomen warmtelekken door het nauwkeurig afhechten van alle naden met isolatietape en het aanbrengen van dampremmende folie. In combinatie met het juiste klimaatsysteem of verwarmingsinstallatie, kunnen we uw pand hierdoor energiezuinig, of zelfs energieneutraal maken.

Dakgoten

Zinken dakgoten zorgen niet alleen voor een goede en duurzame afwatering, maar geven woningen en bedrijfspanden vaak een extra mooie uitstraling.

Voorkom lekkage

Overlopende goten ontstaan meestal doordat er bladeren of ander vuil in de goten blijft liggen. Platte daken raken beschadigd doordat er bijvoorbeeld takken op vallen. Reinig daarom geregeld uw goten en platte daken. Ontstaat er dan nog steeds lekkage? Bel ons: wij lossen het snel en vakkundig voor u op.