Inspectie en service op gebouwgebonden installaties

Gebouwgebonden installaties hebben regelmatig een servicebeurt of inspectie nodig. De installaties blijven daardoor veilig en goed werken.

Bouwmeester Installatietechniek verzorgt deze service en het onderhoud van alle gebouwgebonden installaties voor bedrijven en particulieren in de regio Zwolle.

Service- en onderhoudscontract voor gebouwgebonden installaties

Voor service en onderhoud kunt u een overeenkomst afsluiten met Bouwmeester Installatietechniek Zwolle. Elke overeenkomst is daarbij voor ons maatwerk. We kijken welke gebouwgebonden installaties u hebt in uw pand of panden. Op basis daarvan maken we een serviceplan. Dit serviceplan omvat bijvoorbeeld de verwarmingsinstallaties, klimaatsystemen, ventilatiesystemen en keerkleppen in de waterleiding.

Automatische melding voor servicebeurt op installaties

Wanneer u een servicecontract met ons afsluit, houden we bij Bouwmeester Installatietechniek Zwolle in de gaten wanneer het tijd is voor een servicebeurt of controle. We nemen dan contact met u op voor een afspraak. Hierdoor mist u nooit een servicebeurt. Zeker voor bedrijven kan dit belangrijk zijn, in verband met verzekeringen en arbo-wetgeving.

24-uurs service bij storingen in installaties

Wanneer u een servicecontract met ons afsluit, kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week contact met ons opnemen.

Zit nooit in de kou of zonder warm water. Sluit een onderhoudscontract af bij Bouwmeester.