Sanitair voor sporthallen, woningen en bedrijfspanden

Of het nu gaat om een toiletpot, wastafelmeubel of luxe inbouwdouche, Bouwmeester Installatietechniek Zwolle helpt u bij het maken van de beste keuzes én monteert het gekozen sanitair. 

Naast het monteren van sanitair in woningen en bedrijfspanden, doet Bouwmeester Installatietechniek Zwolle dit ook vaak in sporthallen, verzorgingstehuizen en andere locaties met grotere douchegelegenheden en toiletgroepen.

Automatische doorspoelsystemen in sporthallen

Douches in sporthallen en zwembaden zijn risicovolle locaties voor legionella. De douches die Bouwmeester Installatietechniek Zwolle op dit soort locaties aanlegt, kunnen we daarom  voorzien van een automatisch doorspoelsysteem. Zo blijft water nooit te lang stilstaan in het leidingwerk en wordt groei van legionella voorkomen.

Nieuw sanitair in woningen

Een nieuwe badkamer of toilet doet het woongenot vaak enorm toenemen. Onze monteurs begrijpen dat en werken altijd netjes in uw woning. Door onze nauwkeurige afwerking van douches, wastafels, afvoerputjes en toiletpotten, kunt u echt genieten van uw nieuwe of verbouwde badkamer of toilet

Vakkundig en efficient monteren van sanitair

In opdracht van aannemers monteren we ook sanitair op (grote) nieuwbouwprojecten. We zorgen voor een efficiente toelevering van het sanitair, zodat we vlot kunnen doorwerken op het desbetreffende werk. 

Sanitair in combinatie met waterleiding en verwarming

Het plaatsen van sanitair is voor ons vaak het slotstuk van een groter project. In veel gevallen hebben we ook de waterleiding, de riolering en verwarmingen aangelegd in de ruimte. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij het realiseren of renoveren van een badkamer.

Verklein risico op legionella

Wanneer u tappunten hebt die u weinig gebruikt, kan een legionellabesmetting ontstaan. De bacterie die legionella veroorzaakt, gedijt goed in stilstaand water. Wanneer u een tappunt (tijdelijk) niet gebruikt, sluit deze waterleiding dan af.